Vrouwen die vreemd willen gaan

mrt 18, 2014 |

Ik ben, helaas, 1 van de vrouwen die graag vreemd wilt gaan. Ik heb thuis een man zitten die alleen maar aan het werk zit. Ik heb verschillende hints gegeven aan mijn man maar hij wilt ze maar niet aannemen. Ik krijg dan ook het gevoel dat ik echt niet belangrijk voor hem ben terwijl ik dat wel wil zijn. Ik kan prima op mijn eigen benen staan en maar wil aan de andere kant ook niet bij hem weg.

 

Vrouwen die vreemd willen gaan, ben ik er 1 van.

Ik mis de sex dan ook heel erg, maar ik hoop via deze weg iemand te vinden die een goeie minnaar is. Ik ben dus absoluut niet opzoek naar een vaste relatie. Wel is een seks relatie wel mogelijk, tenminste als jij daar ook positief tegen over staat.

Ben jij dus een man niet absoluut geen relatie wilt en dus alleen seks met mij wilt? Dan ben je hier tenminste al aan het goede adres, ik denk er namelijk ook zo over. Maar, er is een maar, je moet er wel een beetje verzorgd uitzien. Ik vind schoon erg belangrijk, daar komt dus absoluut geen haar bij kijken. Dus lekker kaal wat bij mij onder is dat ook. Dus dan weten we dat in ieder geval.

Posted in: Dating

Comments are closed.