Vrouw zoekt neukmaatje in trein

jan 25, 2014 |

Ik zat in de trein en kwam een vrouw tegen die duidelijk opzoek was naar een neukmaatje. Ik was toen ongeveer 22 jaar en had een vriendin thuis zitten. Het vrouwtje keek mij continu aan en kon eigenlijk mijn ogen ook niet van haar af houden. Ik schatte haar rond de leeftijd van 25 jaar. Ze zat tegen over mij in de trein en ze luisterde naar muziek.

Op een gegeven moment strekte ze haar benen waardoor haar voeten bijna mijn benen aanraakte. Ze had een panty met een rokje dat net boven de knie stond. Ik bewoog express niet met mijn benen om haar niet aan te raken. Maar toen gebeurde het… gratis sexdating zou het toch echt gebeuren.

Zij begon met haar benen te schuiven waardoor ik haar steeds bijna aanraakte. Ik verschoof rustig mee maar op gegeven moment was het niet meer mogelijk om verder te schuiven. Op dat moment raakte haar benen mijn benen. Ze zei niks en keek ook niet om. Vreemd dacht ik nog. Ze moet het toch wel voelen…

De vrouw keek om zich heen begon haar benen om een neer te bewegen. Ik keek haar aan en de vrouw keek mij in de ogen aan. Ze fluisterde: Vind je het erg? Ik wist niet wat ik daar op moest antwoorden en keek maar naar beneden. De vrouw boog voorover en legde haar hand op mijn benen. Vind je dit erg? Vroeg zij tegelijk toen ze langs mijn benen streelden.

Lees volgende week het vervolg waar ze vraagt: Wil jij heerlijk gepijpt worden?…

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.