Vrouw zoekt geile date in een hotel

jan 25, 2014 |

Over mij: Ik ben een vrouw die op zoek is naar een geile date. Ik ben 32 jaar en heb, al zeg ik het zelf, een mooi figuurtje. Ik ben dus slank heb mooie volle rondingen en ben ongeveer 1.75 meter lang. Zonder hakken, haha!

Ik hou van shoppen en dan vooral kleding en schoenen kopen. Heb echt een verslaving bij het kopen van de kleding en schoenen.

Denk jij dat jij mij aankan? Kijk dan even hieronder wat ik in een man zoek…

Denk jij mij nu al aan te kunnen? Stuur mij dan een berichtje!

Over jouw: Ik ben opzoek naar een man/jonge die lief en gespierd is. Gespierd zijn wordt steeds moeilijker. Dus ik ga ook akkoord als je er gewoon goed uit ziet hoor… haha. Behandel mij wel met liefde en respect. Dan krijg je dit ook terug.

Ik hoop op een romantische avond en ik hoop dat jij mij die kunt geven.

Meld je aan en kom in contact met mij!

Posted in: Dating

Comments are closed.