Veel sperma in de kut spuiten

dec 12, 2013 |

Deze meid wilt vanavond neukenOp een dag werd ik wakker met een stijve piemel in mijn broek. De gedachte waarmee ik wakker werd was: “Ik zou wel is een blonde slet keihard willen neuken en veel sperma in de kut spuiten”. De hele dag, en de opvolgende week, heb ik alleen maar gedacht aan deze geile gedachte. Ik vond dat deze gedachte wel is werkelijkheid moest worden.

Met mijn harde pik ging ik achter de computer. Ik melde mij aan bij seks dating sites en ontmoeten daar enkele meiden kennen. Hmm, zouden dit fakers zijn dacht ik nog… Ik heb die dagen heel veel achter mijn computer gezeten om met deze meiden te praten. Ik kwam er achter dat deze meiden gewoon echt waren. Zij stuurden me geile foto’s van dikke tijden en hun kut en waren dus ook echt opzoek naar seks. Beter… dacht ik nog. Dit moet ik hebben…

Na een afspraak te hebben gemaakt met Annebel. Een meid met een wat voller maatje. Automatisch hebben deze meiden met een voller maatje lekkere grote tieten en een dikke reet. Ik had met Annebel afgesproken op een parkeerplaats vlak naast de snelweg. Ik vond het erg spannend want zou dit dan mijn eerste seks date worden? Zou Annabel echt komen? Ik was daarom ruim op tijd op de afgesproken plek. Onderweg kreeg ik al een smsje dat Annabel ook onderweg was. Gelukkig dacht ik. Maar altijd maar even afwachten of het echt gebeurd.

Na een half uur op de parkeerplaats te hebben gewacht kwam er een kleine Opel Corsa de parkeerplaats op rijden. De foto van Annebel kwam aardig overheen met de meid achter het stuur. Ze zette de auto een paar plaatsen verder op neer en ze kwam de auto uit. Ze keek wat op haar mobiel en ik raapte al mijn moed bij elkaar en stapte ook de auto uit. Ik liep op haar af en stelde mij voor.

Wauw! Wat een mooie volle vrouw. Ze kwam al snel tot de orde van de dag en zei: In welke auto wil je me pakken? Kom maar naar mijn auto zei ik.

Ze ging op de passagiersstoel zitten en wij keken elkaar aan. Ze was totaal niet preuts want het eerste wat zij deed was haar hand op mijn al harde pik leggen. Soso, zei ze. Ik kan daar wel een kunstje mee zei Annabel. En ze deed mijn broek uit. Haar hoofd ging richting mijn pik en ik kon al raden wat er ging gebeuren. Ze plaatste haar mooie rode lippen om mijn pik en ze begon mij heerlijk te pijpen. Ondertussen ging mijn hand richting haar kut. Ik vingerde haar en ze werd nat, erg nat. Na 10 minuten te hebben gespeeld met elkaar zei Annabel dat ik haar kut moest volspuiten.

Ik zei kom maar haar hier dan. En legde haar in doggy stand. Ik begon te stoten en te stoten en hoorde haar steeds harder schreeuwen. Ze genoot er onwijs van. Ze werd natter en natter en voelde dat ze ging klaarkomen. Ik voelde het ook opkomen en vroeg of we tegelijk zouden klaarkomen. Ze lachte en zei: Ja heerlijk!

Ze zei: Spuit mijn kut maar helemaal vol met sperma. En dat liet ik mij niet twee keer zeggen. Ik begon steeds sneller en harde te stoten en kwam heel hard klaar. Tegelijkertijd voelde ik ook dat zij klaarkwam… Heerlijk!

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.