Sperma in gezicht spuiten

mrt 18, 2014 |

Het was voor mij altijd een droom geweest om op iemand ze gezicht klaar te komen. Helaas nog nooit gebeurd en aan de andere kant vond ik dat wel jammer. Sommige vrouwen houden er absoluut niet van en andere vonden het heerlijk als ze die warme gloed over zich heen kregen. Tot op een gegeven moment ik een meisje tegenkwam, die iets ouder was dan ik, en toch wel een beetje gek (wel positief) in de kop was. Absoluut niet op de slechte manier gek zijn, maar juist wel leuk. Ze kon om de kleinste dingen heel hard lachen en hield daarom ook wel van een grapje. Dan heb je aan mij een goede want ik hou ook wel van een grapje en grolletje.

Sperma gezicht

Ik zag haar regelmatig en we kletsen dan ook ronduid over allerlei onderwerpen. Zodoende kwam ook het onderwerp seks aanbod. Ze was absoluut niet op haar mondje gevallen en vroeg dan ook wat ze van beffen vond. Ik zei eerlijk dat ik het wel lekker vind. Vooral als ik zie dat vrouw er absoluut van kan genieten. Al gauw maakte ze een grapje en zei: Als jij vanmiddag om 6 uur bij me bent heb ik een verrasing voor je. Ik lachtte het weg en zei: Het is weer zo’n slechte grap van je.

Ik wist namelijk dat ze een vriend had en dat was ook mijn vriend.

We praatten nog over wat koetjes en kalfjes en op gegeven moment namen we afscheid. Ze zei: vergeet onze weddenschap niet he. Ik wist wat ze bedoelde maar reageerde er niet op. Toen ik thuis kwam ging ik nog even gamen en me moeder zette het eten op omdat het 5 uur was.

Plotseling kreeg ik een whatsapp berichtje en stond er: je hebt nog een uur…

Ik wist gelijk wie het was en bedacht me nog steeds wat ze nou precies wou… Ze maakte een seksistische opmerking maar ze heb toch een vriend.. Vreemd.. Ik stuurde niks terug.

Drie kwartier later weer een whatsapp berichtje: stel me niet teleur, dan doe ik dat ook niet 😉

Ik moest lachen en genoot van haar uitdagende toon. Ik besloot om toch naar haar toe te gaan.

Bij haar thuis aangekomen belde ik aan. Niemand deed open. Ik vond het al zo vreemd, ze heeft gewoon een vriend en ze nodigt mij uit. Njah, ik besloot om naar huis te gaan totdat ik de deur open hoorde gaan.

Ze had zich duidelijk opgedoft want ze zag er echt prachtig uit. Een simpel, maar prachtig, shirtje en een kort rokje. Je wou toch niet weggaan riep ze, kom binnen joh!

Ik liep terug en kwam naar binnen. Ze zei: welkom in mijn huis.
Mooi huis heb je zei ik.
Ja, en ik heb ook een hele mooie slaapkamer. Kom maar mee zei ze.

Ze pakte mij bij de hand en neem mij mee de trap op naar boven. Ik keek omhoog en zag tot mijn “schrik” dat ze helemaal geen stringetje aan had. Ik schrok maar probeerde niks te laten merken.

In haar slaapkamer aangekomen ging ze op haar bed liggen. Zo, en nu maar is laten zien wat je kan.

Wat bedoel je?
Je kan toch zo goed beffen en tegelijkertijd deed ze haar rokje omhoog. Poedeltje naakt lag ze daar en ik vond het heerlijk. Ik kon me niet beheersen en liep gelijk op haar af.

Soso, dat moet ik niet 2 keer zeggen zei ze.

We zoenden elkaar en begonnen elkaar aan te ranken. Ik haalde me vinger langs haar kutje en voelde dat ze al beetje vochtig aan het worden was.
Ik ging rustig naar beneden met mijn hoofd en begon haar te likken en vingeren.

Ze vond het heerlijk want ze kreunde en kreunde.
Ze kwam al heel snel klaar en vroeg wat ik graag wou.

Ik aarzelde niet en vroeg of ze mij wou pijpen. Ze lachtte en zei: op 1 voorwaarde, dat je over mijn gezichtje klaarkomt.

Ik was beduusd maar reageerde al snel is goed.

Ze ging op het bedrand zitten en trok mijn broek uit. Ze begon mij eerst heerlijk af te trekken waarna ze steeds een lik over mijn eikel gaf. Het was gevoelig maar erg lekker hoe ze dat deed. Ik legde mijn hand op haar hoofd en begon haar te sturen. Ze nam mijn pik heerlijk in der mond en begon abseurt lekker te pijpen.

Ik voelde het snel opkomen en zei dat dan ook. Ze lachtte en zei: dat is snel. Ik zei ja, je doet het te lekker schat.

Ze begon mij heerlijk af te trekken waarna ik het al snel niet meer hield. Ze hield der ogen dicht en ik kwam heerlijk over haar gezichtje klaar. Het was helemaal wit maar ze genoot er absoluut van.

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.