Sexy schoonmaakster neuken in de keuken

dec 25, 2017 |

Ik heb nooit echt moeite gehad om een vriendinnetje te krijgen maar elke keer weer voelde ik mij zo aangetrokken tot de schoonmaakster, dat ik eigenlijk continu vreemd ging. Maar eigenlijk moet ik zeggen dat ik er nooit spijt van hem gehad. Je verklaart mij zeker voor gek maar als je dit sexverhaal leest dan weet je waarom ik deze geile schoonmaakster niet links kon laten liggen. Sex met schoonmaakster was mijn droom en kwam uit…

Geile schoonmaakster kwam elke week langs

De schoonmaakster kwam elke week op zondag bij mijn ouders langs om het huis schoon te maken. Zodoende hadden mijn ouders meer tijd om met elkaar door te brengen. Heel logisch ook want mijn ouders hebben een eigen bedrijfje en daarom razend druk. Zondag was dan ook een dag dat ik vaak later wakker werd en dat mijn ouders buiten de deur waren en de schoonmaakster inmiddels was begonnen aan haar standaard routine (stofzuigen, dweilen, badkamer schoonboenen, etc).

Ik werd weer eens wakker door het geluid wat mijn schoonmaakster maakte met het stofzuigen. Het was vervelend omdat ik de dag ervoor was uitgegaan en daarom mijn uurtjes slaap wel nodig had. Ik liep met een chagrijnig gezicht naar beneden en begon mijn ontbijt te maken. Waarschijnlijk hoorde de schoonmaakster dat ik beneden aan de keukentafel zat want ze deed de stofzuiger uit en kwam naar mij toe.

“Sorry Robert, dat ik je wakker heb gemaakt – maar het is zo’n zooitje dat ik als eerst maar ben gaan stofzuigen. Heb je een leuke avond gehad gister?”

Ik draaide mij om en zag daar de schoonmaakster staan en ik moet zeggen dat ze er verschrikkelijk lekker uit zag. Redelijk kort rokje, panty en een slobberig shirtje aan maar het was perfect. Door haar slobberige shirtje zag ik nog wel haar grote borsten en haar platte buik. Ze sportte veel dat zag je er gelijk vanaf! Wat een lichaam…

Ik reageerde: “Maakt niet uit joh! Het is al 11.00 uur en ook wel tijd om uit bed te komen. Het was een leuke avond alleen nu een klein katertje”

De schoonmaakster kwam dicht bij mij staan en ging op de keukentafel zitten. Ik zag haar panty en rokje iets omhoog trekken en keek vervolgens omhoog naar haar gezichtje. “Laat mij je helpen om te ontspannen…”

Ik wist niet wat ik hoorde – wat bedoelde ze nou eigenlijk? Zei ze dit echt of neemt ze mij in de maling. Ik zei dan ook: “wat bedoel je”

Schoonmaakster neuken

De geile werkster zei: “Dit bedoel ik” en pakte tegelijkertijd mijn hand en streelde langs haar panty richting haar poes. Ik werd rood en wist niet wat ik er mee aan moest – ze zag het en haakte daar gelijk op in: “Het maakt niet uit schat. Je ouders komen eind van de vanmiddag pas terug en wij hebben daarom tijd zat”

Ik wou haar altijd deze schoonmaakster neuken en ik besefte dat dit mijn kans was. Ik stond op en begon met haar te zoenen. Ze pakte mijn hand en haalde die door haar haren. Ze begon lichtjes te hijgen.

We zeiden niks meer en begonnen steeds heftiger te zoenen en te strelen. Op een gegeven moment deed ze langzaam mijn joggingsbroek uit. Ze ging door haar knieen en begon mijn buik te strelen en kusjes te geven.

Terwijl ze op haar knieen zat begon ze me af te trekken. Al snel nam ze mijn pik in haar mond en begon ze mij tegelijk te pijpen. Ik legde mijn hand op haar achterhoofd en begon haar te sturen. Na een veschrikkelijke lekkere pijpsessie heb ik haar opgetild en op het keukenblad gezet. Ik trok haar shirtje, rokje, panty en stringetje uit en begon haar te neuken. Ik begon rustig en legde mijn handen op haar heupen om haar even flink te nemen. Ik was verschrikkelijk geil en voelde het al snel opkomen. Ze zei: “KOm niet in me klaar maar in me mond…”

Ze ging weer door haar knieeen en begon heftig te pijpen. Ik begon te kreunen en te hijgen en keek haar aan toen ik klaarkwam in haar mondje. Ze glimlachte en slikte het door…

Verhaal ingezonden door Robert

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.