Sex met mijn geile tante

dec 27, 2017 |

Waarom zoek ik altijd de moeilijke weg? Het zou een stuk makkelijker worden als ik gewoon seks zou hebben met mijn eigen vriendin. Op de een of andere manier trekt het mij gewoon aan om seks te hebben met mensen die ik goed ken. Zoals mijn geile tante. Ik zag haar voor het eerst toen mijn oom (zijn eerste vriendinnetje – een echte laatbloeier) haar meenam naar de verjaardag van mijn oma. Ze was een chique dame, iets ouder als mijn oom, en trek eigenlijk direct mijn aandacht. Het was haar kledingstijl, haar vlotte babbel en haar donker bruine haren wat mij gelijk overhaalde om mijn ogen niet meer van haar af te halen. Het was simpelweg niet mogelijk voor mij om niet naar haar te kijken.

Op een geven moment had ze dat natuurlijk door…

Elke keer als ik haar op verjaardagen of gewoon familie bezoekjes tegenkwam kwam ze opvallend dicht bij me zitten. Ik zocht er uiteraard niks achter en daarnaast vond ik het meer dan prima dat ze bijna met der borsten in mijn gezicht zat. Op dit soort momenten kon ik mijn geilheid niet bedwingen en groeide er altijd wat in mijn broek. Omdat zij zo dicht op mij zat en het altijd zag groeien pakte ze altijd mijn hand en glimlachte naar me en zei: “Het maakt niet uit… daar moet je gewoon aan toegeven”.

Mijn oom en de andere familieleden zochten helemaal niks achter haar aandacht naar mij toe. Wat wil je ook – het is nou ook niet de normale gang van zaken.

Maar op een dag ging ze verder…

Wederom zat ze met der grote borsten bijna tegen me aan. Ik werd weer ontzettend opgewonden en ze pakte weer mijn hand en zei: “Zullen wij anders even naar de supermarkt gaan om wat lekkere koekjes voor bij de koffie halen? Dan lopen we ook gelijk langs de apotheek om mijn medicijnen te halen”

“Dat is goed!” zei ik niks vermoedend…

We pakten onze jas, ze glimlachte nogmaals naar me en gingen naar buiten. Eenmaal buiten aangekomen deed mijn tante of er niks was gebeurd en liepen we richting het park op weg naar de supermarkt. In het park aangekomen keek ze mij aan en zei: “Ik heb al vaker gezien dat je geil van me werd toen ik zo dicht bij je kwam zitten. Maar ik wil je echte geilheid laten meemaken. Kom…”

Ze wees naar de bosjes en pakte mijn arm.

Ik was verbijsterd en liet het toe. Ik wist niet wat ik moest denken maar voelde al tegelijkertijd wel de geilheid opkomen. Het was vreemd maar ook erg spannend en geil om te merken dat mijn tante zo met mij speelde.

In de bosjes aangekomen begon ze me te tongzoenen. Ze deed mijn riem af en trok mijn broek naar beneden. Ze hoefde mijn pik niet meer stijf te maken want door de geilheid was dat al gebeurd. Ze zakte door haar knieeen en begon me direct te pijpen.

Ik liet het allemaal toe. Ik keek naar beneden en zag haar gezichtje op en neer gaan. Ze nam mijn pik helemaal in der mondje. Ze had over duidelijk veel ervaring ermee want ik was nog nooit zo snel zo geil geworden.

Tijdens het pijpen begon ze met beide handen af te trekken. Tussen het aftrekken en pijpen door zei ze:

“Geef aan als je klaarkomt – Niet over mijn gezicht – maar gewoon in mijn mond dan slik ik het door”

Ze begon me sneller te pijpen en af te trekken. Ik voelde het opkomen en sloot mijn ogen. Dat was voor haar het teken om volledig te pijpen… Dit was ook het moment dat ik harder ging kreunen en al snel klaarkwam in haar mond.

Ze slikte het door, maakte haar mondje schoon en zei:

“Nu weet je hoe het is om sex te hebben met je tante” en vervolgde: “Trek je broek aan en dan gewoon we naar de supermarkt”.

We kochten de benodigde spullen en dezelfde middag hebben we gedaan of er niks aan de hand was.

Sexverhaal ingezonden door Nick

Posted in: Webcam

Comments are closed.