Seks onder de douche in zwembad

feb 26, 2014 |

Het vervolg op deel 1.

Ik kon het niet geloven dat ze mij meevroeg om samen te gaan douchen. Ik vroeg dan: Sorry, wat zei je? Ze lachte en zei: Kom nou maar, niemand zal ons zien. Ik keek om mij heen en inderdaad niemand had ons door.

Zij liep richting het douchehokje en sloot de deur achter zich.

Had ik het nou goed begrepen? Zij wou toch dat we samen in 1 hokje zouden douchen. Vreemd dat ze dan de deur dicht deed. Ik twijfelde om de deur open te doen maar had het lef niet. Ik deed het douchehokje naast haar open en toen hoorde ik haar zeggen: Heey, dat dacht ik niet he! Hier komen!

Ze greep mij bij de arm en trok mij het douchehokje in. Ze deed de deur op slot en draaide zich om.

En toen gebeurde het: Ze deed haar bovenstukje uit en ik zag haar prachtige borsten tevoorschijn komen. Haar tepels waren stijf en ze was zichtbaar erg geil. Wat zou je met mij doen? Vroeg ze. Ik zei niks en lachte het weg. Ze accepteerde het niet en zij pakte mijn handen en legde ze op haar borsten. Haar prachtige borsten had ik in mijn had en ik voelde dat mijn pik harder werd. Ik begon haar te zoenen en te strelen. Ze kon fantastisch goed zoenen en vervolgens pakte ik haar kont beet. Lekker seksen

Ze begon mij vervolgens te kussen in de nek en ging langzaam steeds verder naar beneden. Ze zag dat mijn pik ondertussen flink hard en stijf was geworden. Ze lachte en keek liefdevol naar boven: Zal ik jouw is lekker verwennen? Ik bloosde en knikte.

Ze deed mijn broek een stukje omlaag en begon mij heerlijk te pijpen. Eerst ging ze met de tong onder mijn eikel langs. Dat was een onbeschrijflijk lekker gevoel. Ik ging met mijn handen door haar haren om haar te sturen. Zij deed vervolgens mijn pik in haar mondje en begon mij heerlijk te zuigen. Ik begon te kreunen maar wist dat er andere mensen in het zwembad konden zijn. Ik moest mij inhouden maar het was te lekker om niet te kreunen.

Nadat zij mij 10 minuutjes heerlijk had gepijpt deed zij mijn zwembroek verder uit. Ook haar broekje volgde snel. Wij begonnen elkaar meer en meer te strelen en te zoenen. Ik ging met mijn handje richting haar klitje en begon haar te stimuleren. Ze werd vochtig, erg vochtig. En dat kwam niet door de douche. Ze was bloedje geil en dat was aan alles te merken. Ze begon mij tegelijkertijd af te trekken en we kreunden. Maar we moesten zachtjes aan doen, we hoorde steeds voetstappen en als die weg waren begonnen we weer.

Pak me hard van achter fluisterde ze. Ze zette haar handen tegen de muur en boog voorover. Haar benen iets uit elkaar en toen zag ik die prachtige kale kut. Ik drukte mijn eikel rustig naar binnen en voelde dat ze erg strak was. Ze kreunde vanaf het eerste moment. Ik drukte mijn pik er dieper in en ik zag dat ze genoot. Ik begon het tempo heel rustig op te voeren. Zij kwam al heel snel klaar, ik voelde het aan alles. Dat was maar goed ook: Ik hield het namelijk niet lang meer vol. Ik hield die heerlijke kont van haar steviger beet en begon steeds harder en harder te stoten. Ik voelde het opkomen en dat voelde zij ook. Ze kreunde: Kom maar lekker in mijn kutje klaar, ik wil je voelen! En dat liet ik me niet twee keer zeggen. Het kwam en ik kreunde het uit van heerlijkheid. Aaaah! Ik spoot haar kutje helemaal vol.

Nadat we klaar waren begonnen we elkaar nog een lange tijd te zoenen. Het was een heerlijke meid die wel wist wat ze wou. Ze deed haar bikini weer aan en deed alsof er niks aan de hand was. Ze liep naar de vriendinnen en ik naar mijn vrienden. We hebben elkaar die middag nog een paar keer gezien en als niemand ons zag lachten we naar elkaar…

Na dit zwembad incident heb ik haar nooit meer gezien. Spijtig!
Gelukkig heb ik nog wel de herinnering. Die zal mij voor altijd bij blijven.

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.