Seks met mijn buurmeisje

feb 24, 2018 |

Ik woon in een keurige buurt. Een buurt met van die saaie tweeverdieners die het zich konden veroorloven om een huis in het middensegment te kopen. Ik heb ook zo’n huis omdat ik gewoon een goeie baan heb en geen gezin. Ik houd van mijn vrijheid en wil me niet binden. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen seks wil. Ik ben een gezonde vent van 35 en ik ben niet vies van een lekker potje neuken. Ik heb af en toe een tijdje een vriendin maar na een paar maanden gaat het meestal vervelen en dan maak ik het weer uit. Dat vinden die dames niet altijd leuk, maar ik zeg ze van tevoren dat ze niks moeten verwachten omdat ik van mijn vrijheid hou.

Mijn knappe buurmeisje
Naast mij woont een stel met een dochter van 20. Een bloedmooie meid die ik al vaker had gespot als ze topless in de tuin lag te zonnen en zich onbespied waande. Ik heb me zelfs al eens afgetrokken achter mijn slaapkamerraam terwijl ik naar haar keek en fantaseerde hoe ik haar zou nemen en wat ik allemaal nog meer met haar zou willen doen. Maar dat was er tot nu nog niet van gekomen. Ik voel mezelf bij haar vergeleken een ouwe lul, ik had bijna haar vader kunnen zijn. Maar dat neemt niet weg dat ik toch steeds als ik haar zie de kriebels krijg en zeker als ze er schaars gekleed bij loopt.

Ik ben altijd heel behulpzaam
Op een middag ging de bel. Het was mijn buurmeisje. Of ik haar kon helpen want er was geen warm water en ze wilde graag een bad nemen. Natuurlijk liep ik meteen met haar mee. De CV ketel gaf een storing aan maar die kon ik meteen voor haar oplossen. Mijn buurmeisje was al in de badkamer en liet het bad vollopen met heerlijk warm water terwijl ze er geurend badschuim bij gooide. Mijn buurmeisje was erg blij dat er weer warm water was zodat ze een heerlijk bad kon nemen. Ze keek me zwoel aan en vroeg of ik ook zin had in een warm bad. Ondertussen kleedde ze zich uit terwijl ze me maar bleef aankijken. Ik werd ontzettend geil en trok razendsnel mijn broek en shirt uit. Mijn buurmeisje trok mijn boxershort naar beneden en bewonderde mijn stijve pik. Ik stak mijn hand tussen haar benen en vingerde haar supernatte kutje. “De slaapkamer is een beter idee”, fluisterde mijn buurmeisje.

Buurmeisje wilde maar al te graag
We liepen naar de slaapkamer waar ik mijn buurmeisje voorzichtig op bed legde. “Doe een beetje voorzichtig”, zei ze, “ik ben nog maagd”. Ik moest even wat wegslikken want dat had ik niet verwacht. Toen ik heel voorzichtig in haar drong hield ze even haar adem in maar ik deed haar kennelijk geen pijn. Ik stootte in haar tot ik bijna klaar kwam. Maar omdat ik geen condoom om had, want dat had ik natuurlijk niet bij me en zij had ze ook niet, trok ik me terug en kwam klaar over haar mooie borsten. Dat vond ze geweldig. Daarna zijn we alsnog samen in bad gegaan en heb ik haar ook lekker laten klaarkomen door haar te vingeren. Het was een hete middag.

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.