Seks met de dokter

feb 24, 2018 |

Seks met de dokter is natuurlijk absoluut not done. Een arts mag immers geen seksuele relatie met zijn of haar patiënt onderhouden, dat kan de arts een berisping of zelfs royement van de Tuchtraad opleveren. Maar dat neemt niet weg dat een dokter ook maar een mens is.

Op consult bij mijn dokter
Op een ochtend ging ik op consult bij mijn dokter voor iets onschuldigs. Ik heb een vrouwelijke arts en die mag er zijn. Ze is knap, heeft mooie grote borsten en benen waar geen eind aan lijkt te komen. Vol bewondering keek ik naar haar. Maar ze is arts en dus professioneel. Ze vroeg of ik me uit wilde kleden voor het onderzoek en dat deed ik. Ik was enorm zenuwachtig omdat ik bang was dat ik een erectie zou krijgen. En die angst was terecht. Ik kon er echt niets aan doen. Toen ze zich over mij heen boog om een bultje op mijn buik te onderzoeken ging het mis. Maar de dokter deed net alsof ze het niet zag, terwijl ik zeker wist dat dat wel het geval was. Het bultje moest worden weggehaald en opgestuurd voor onderzoek. Met stikstof werd het verdoofd en het weghalen was zo gepiept. Een week later moest ik terugkomen voor de uitslag.

Een week later
De week daarna ging ik weer naar de dokter. Deze keer niet naar het inloopspreekuur, ik had een afspraak aan het einde van de middag. De assistente liet mij in de spreekkamer en zei tegen de dokter dat ze naar huis ging. “Prima”, zei mijn huisarts, “ik handel dit zelf af en dan mag ik ook naar huis”. De uitslag van het onderzochte bultje was binnen en gelukkig was er niets aan de hand. Maar het viel me meteen op dat de huisarts zich anders gedroeg. Ze had haar witte jas niet aan maar een blouse die wel erg ver openviel. Daaronder een strakke kokerrok en een zwarte panty. Wow wat zag ze er geil uit. Ze ging op het bureau zitten en keek me aan. “Volgens mij kom jij niet alleen voor de uitslag van het onderzoek”, zei ze zacht.

Een vluggertje op de behandeltafel
Daarna ging alles zo snel dat ik het maar amper kon bijbenen. De dokter liet zich van het bureau glijden en trok me omhoog uit mijn stoel. Haar hand gleed tussen mijn benen en ze greep me ongegeneerd in mijn kruis. Dat had meteen resultaat. Ik maakte haar rok los die op de grond om haar voeten viel. Haar pumps had ze al uitgeschopt. Ongeduldig trok ik aan haar panty. Die kon daar niet tegen en scheurde. Haar slipje volgde rap. De dokter trok me mee naar de behandeltafel waar ze ging liggen. Ik hield het niet meer en dook bijna letterlijk bovenop haar en drong diep in haar. Het lukte me echt niet om het lang vol te houden. Al na een paar keer stoten kwam ik klaar. “Sorry dat het zo vlug ging” stamelde ik. Maar ze vond het niet erg. Bedaard stapte ze van de behandeltafel en raapte haar rok op. De panty gooide ze achteloos in een prullenbak. “Je bent een lekker ding”, zei de dokter, “maar dit mag natuurlijk nooit meer gebeuren en moet tussen ons blijven”. Dat heb ik haar beloofd.

Mijn eerste trio

Ik ben een gezonde vent met normale behoeftes. Ik heb momenteel geen vriendin en dus is het met de seks een beetje karig gesteld. Ik pik wel eens een meid op in de kroeg, maar ik wil eigenlijk niet iedere week een ander schatje voor één nacht. Maar één ding staat nog wel op mijn verlanglijstje: een trio met twee meiden. Helaas zijn veel vrouwen daar niet echt voor te porren. Dus besloot ik op een dag voor één keer betaalde seks te proberen.

Twee geile meiden
Ik surfte op het internet en kwam uit bij een website waar dames zich aanboden voor seks. Eén advertentie trok mijn aandacht, ik zag een foto van een blonde en donkere dame die in elkaar gestrengeld poseerden. Bij de foto stond dat ze samen te boeken waren voor een heerlijk trio. Natuurlijk was het tarief daar ook naar, maar ineens kon het me niet meer schelen. Ik wilde deze meiden. Ik belde het telefoonnummer dat erbij stond en de telefoon werd opgenomen door Sheila. De afspraak met haar en haar vriendin Patty was snel gemaakt, een paar uur later al zouden ze bij me zijn. Ik werd al geil bij de gedachte.

De juiste sfeer
Ik wilde alvast goed in de stemming komen. Ik stak hier en daar wat theelichtjes aan en schonk mezelf een glas wijn in. Ik was best een beetje zenuwachtig. Toen anderhalf uur later de bel ging sloeg mijn hart een slag over. Voor de deur stonden mijn twee seksdates. Niet in een strak en geil pakje maar in hun gewone kleren. Dat was even een domper maar ik snap natuurlijk dat ze niet zo over straat gaan. Ik verwees ze naar mijn slaapkamer waar ze zich konden omkleden. Tien minuten later kwamen Patty en Sheila de woonkamer in en ik keek mijn ogen uit. Ik lag languit op de bank, ik had mijn shirt alvast uitgetrokken. Sheila ging naast me zitten. Terwijl ze mijn buik streelde zag ik hoe Patty langzaam en met sensuele bewegingen haar blouse open knoopte. Ze droeg geen BH en ik zag haar grote borsten met harde tepels. Ik strekte mijn handen naar haar uit en ze boog zich over me heen zodat ik haar tepels in mijn mond kon nemen.

Een heerlijk hoogtepunt
Terwijl ik de borsten van Patty één voor één likte en zoog maakte Sheila mijn gulpopen en schoof mijn broek en short omlaag. Ze streelde mijn stijve lul en voordat ik met mijn ogen kon knipperen had ze er een condoom omheen geschoven. Ze stond op en trok snel haar panty en slipje uit. Ze stapte over me heen op de bank en ik mocht haar spietsen. Diep drong ik in haar en ze bewoog zo heerlijk dat ik al snel tegen mijn hoogtepunt aan zat. Patty had ondertussen haar rok omhoog geschoven en ik mocht haar natte kutje voelen. Ik wilde haar likken en dat mocht. Terwijl ik daarmee bezig was voelde ik mijn hoogtepunt komen. Ik gooide mijn hoofd achterover en schreeuwde het uit.

Dit was mijn eerste trio ervaring. Ik heb er zo van genoten dat er zeker nog meer zullen volgen.

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.