Seks met een Marokkaanse MILF

feb 24, 2018 |

Marokkaanse vrouwen hebben de reputatie dat ze erg preuts zijn. Maar dat geldt niet voor allemaal. In ieder geval niet voor de moeder van het vriendinnetje van mijn dochter. Die is helemaal niet preuts, die lust er wel pap van.  Ze is een stuk ouder dan ik, dat scheelt bijna vijftien jaar. Zij heeft dan ook al oudere kinderen, het vriendinnetje van mijn dochter is haar jongste kind. En ik ben dan weer een jonge vader want mijn dochter werd geboren toen ik 24 was en zij is nu zes. Hoe oud de moeder van haar vriendinnetje is weet ik niet precies, maar zeker ouder dan 40.

Ontmoetingen op het schoolplein
Ik had Nuran al verschillende keren op het schoolplein gezien. Na mijn scheiding zorgen mijn ex en ik samen voor onze dochter en de helft van de tijd is ze bij mij. Dan haal ik haar natuurlijk ook uit school en zo ontmoette ik Nuran die ook haar dochter kwam halen. Ze heeft prachtige zwarte ogen en van dat geweldige lange golvende haar. Een hoofddoek draagt ze nooit, ze is best modern. Ook haar kledingstijl is westers, ze draagt gewoon een strakke spijkerbroek die haar ontzettend goed staat.

Nuran bij mij thuis
Omdat Nurans dochter en die van mij vaak met elkaar spelen kwam ze af en toe bij me thuis om haar kind op te halen. Dan praatten we gewoon even met elkaar en vervolgens vertrok ze. Kan moeilijk proberen haar te versieren waar de kinderen bij zijn. Over een man had ze het nooit. Toen ik daar eens langs mijn neus weg naar vroeg zei ze dat die in Marokko was om voor zijn zieke moeder te zorgen. Maar dat duurde nu al maanden en al die tijd was zij alleen thuis met haar dochter en haar twee oudere kinderen die al hun eigen gang gingen.

Nuran wil neuken
Op een dag ging de bel en daar stond Nuran. Ze kwam niet om haar dochter op te halen want mijn dochter was op dat moment bij mijn ex. Ze vroeg of ze binnen mocht komen. Ze trok haar jas uit en mijn adem stokte in mijn keel. Onder haar jas droeg ze een sexy blouse, een superkort rokje en netkousen. Ze zag er geweldig uit. Nuran zag me kijken en ze lachte naar me. We wilden duidelijk allebei hetzelfde.

Een geweldige ervaring
We lieten er geen gras over groeien en haastten ons naar de slaapkamer waar ze me hielp om me uit te kleden. Ik ging op bed liggen en Nuran knielde over mij heen en boog haar hoofd om me te pijpen. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Vlak voordat ik klaar ging komen stopte ze. Het deed bijna pijn. Toen trok ze snel haar netkousen en slipje uit en toen mocht ik haar neuken. Ik stootte diep in haar en ik voelde hoe ze schokkend klaarkwam. Toen hield ik het ook niet meer en volgde ook bij mij de ontlading. Omdat de man van Nuran nog steeds in Marokko is hebben we nu regelmatig seks. Ze is een zeer ervaren MILF en ik kom keer op keer heerlijk bij haar klaar. Ik hoop dat haar man nog lang wegblijft.

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.