Seks in de duinen

feb 24, 2018 |

Er is wel eens onderzoek gedaan naar plaatsen die mensen het spannendste vinden om seks te hebben. Daarbij kwam “seks in de buitenlucht” in de top 5 terecht. En dat vind ik niet zo vreemd, want ook ik droomde al jaren van seks in de duinen. Ik woon aan de kust en kom regelmatig op het strand en in de duinen. En als ik dan fantaseer over seks met mijn vriendin dan zorgt dat voor acute seksuele opwinding. Maar ik had jarenlang een vriendin die daar helemaal niets voor voelde. Zij wilde alleen seks op een plaats waar we absoluut niet betrapt konden worden. En juist dat aspect aan seks in de duinen leek mij nou zo spannend. Maar ze wilde het absoluut niet. Als ik al eens wat probeerde als we een wandeling in de duinen maakten dan weerde ze me meteen af. Een kusje kon ik krijgen, maar voor verdere avances was ze niet te porren.

Ik legde me erbij neer

Ik probeerde mijn fantasie van me af te zetten en legde me erbij neer dat seks in de duinen er niet in zat. Ik genoot van de seks met mijn vriendin, want die was geweldig, ondanks dat ze het alleen maar in de slaapkamer wilde, met de deur dicht (want anders kon de kat ons bezig zien) en het licht mocht alleen aan als ze zeker wist dat de gordijnen goed gesloten waren. Dat ging jarenlang goed, en ons leventje kabbelde voort.

De breuk met mijn vriendin

Totdat er iets gebeurde wat ik niet had verwacht: Mijn vriendin vertelde me op een avond dat ze me wilde verlaten. Ze was verliefd geworden op een collega en daar had ze al een tijdje een geheime verhouding mee. Het voelde alsof de grond onder mijn voeten wegzakte. Ik had van alles verwacht, maar dit absoluut niet. Ze vertelde me dat ze er lang over nagedacht had en dat haar besluit vast stond, ze wilde verder met haar nieuwe liefde. Nog diezelfde avond pakte ze wat spullen in en vertrok met de mededeling dat ze de rest later kwam ophalen. Daar zat ik dan, gebroken en verslagen alleen in ons huis. Ik wist me geen raad, dus ik pakte een fles drank uit de kast en die was een paar uur later leeg. Stomdronken rolde ik mijn bed in om pas de volgende dag tegen de middag wakker te worden.

Wandeling door de duinen

Weken gingen voorbij en ik ging me langzaam wat beter voelen. Ik raakte gewend aan mijn vrijgezellenleven. Ik had al een keer een onenightstand gehad met een lekkere dame die ik in de kroeg had opgepikt. Nee, niet in de duinen, maar wel op de achterbank van mijn auto en dat was ook al spannend genoeg. Die dame heb ik daarna nooit meer gezien. Op een dag besloot ik een wandeling door de duinen te maken om mijn hoofd leeg te maken. Het was vroeg in he voorjaar en dus waren er nauwelijks mensen op het strand en in het duingebied. Toen ik een eind had gelopen meende ik wat te horen. Was dat wat ik dacht dat het was? Ik hield mijn adem in en liep langzaam verder. Toen het duinpad een bocht maakte zag ik ze: Een man en een vrouw die het duidelijk heel gezellig hadden samen. Ze waren allebei naakt. De man stond tegen een elektriciteitshuisje geleund en de vrouw lag op haar knieën voor hem. Ze was hem hevig aan het pijpen en de man genoot daar zichtbaar van. Ik bleef op afstand en voor het stel uit het zicht en keek naar ze. Ik raakte enorm opgewonden en kreeg al snel een stijve pik. Ik bleef kijken naar hoe de vrouw de man oraal bevredigde. Uiteindelijk hield hij het niet meer en met een enorm harde schreeuw kwam hij klaar in haar mond. Wow, dacht ik, dit zou ik nou ook wel eens willen.

Ze waren nog niet klaar

Nadat de man was klaargekomen wisselden ze van positie. De vrouw ging tegen het elektriciteitshuisje staan en hij knielde voor haar. Zijn hoofd verdween tussen haar lange benen en hoewel ik niet goed kon zien wist ik dat hij haar likte. De vrouw gooide haar hoofd achterover een kreunde luid. “Ga door!” schreeuwde ze. Haar minnaar deed wat ze vroeg en ik zag hoe haar lichaam schokte van opwinding. Maar nog steeds hield ze zich in. Ik was ondertussen zo geil dat ik het ook niet meer hield. Terwijl ik naar de vrouw bleef kijken maakte ik mijn gulp open en bevrijdde mijn stijve lul uit mijn spijkerbroek en boxershort. Ik wist zeker dat zij mij niet konden zien maar ik hen wel terwijl ik me aftrok. Het duurde niet lang voordat ik mijn hoogtepunt voelde komen. Ik kon niet te hard schreeuwen want dan zou het stel mij zeker opmerken dus ik moest me inhouden. Op het moment dat ik kwam, kreeg ook de vrouw een orgasme. Ze gilde het uit en zakte door haar knieën omdat ze onmogelijk kon blijven staan. Wow….ik had dit nog nooit meegemaakt.

Ik herken de vrouw

Wat dit verhaal zo frappant maakt is dat ik de vrouw in de duinen herkende. Het was namelijk mijn ex-vriendin, naar ik aanneem met haar nieuwe minnaar. Mijn ex die al die jaren dat wij samen waren nooit seks in de duinen wilde hebben of waar dan ook in de buitenlucht. Blijkbaar had haar nieuwe liefde meer overtuigingskracht en wilde ze het met hem wel. Natuurlijk baalde ik daarvan, maar ik vond het ontzettend geil om haar zo bezig te zien, want diep in mijn hart hield ik nog steeds van haar. Het gaf me een steek van jaloezie: hij wel en met mij wilde ze nooit. Ik maakte me snel uit de voeten zodat mijn ex en haar vriend me niet zouden zien.

Gelukkig is het nog goed gekomen met mij. Ik heb inmiddels een nieuwe vriendin en we zijn stapelgek op elkaar. In tegenstelling tot mijn ex is mijn lief dol op seks in de buitenlucht. We doen het regelmatig in de duinen en daar genieten we allebei volop van.

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.