Oudere vrouw zoekt sex en gezelligheid

jan 9, 2014 |

Over mij:Ik ben een 38 jarige vrouw en hou van gezelligheid. Een lekker drankje doen aan de boulevard van Scheveningen vind ik heerlijk. Ik ga ook nog regelmatig uit met mijn vriendinnen. Vaak pakken we dan een filmpje bij iemand thuis of we gaan ook wel is naar de bioscoop. Als er geen leuke film te bekijken is kiezen we er wel is voor om lekker gek te doen in een cafe’tje of discotheek.

Dat gek doen bevalt me eigenlijk wel. Maar het liefst zou ik dat willen doen met een man. Ik heb een langdurige relatie achter de rug van 6 jaar. Nu is het wel weer is tijd om aan mijzelf te denken en dat iemand samen met gelukkig wordt.

Ben jij eerder opzoek naar een 19 jarige meid die lekker wil seksen? Klik mij dan lekker weg.

Over jouw:Jij bent lief, zorgzaam en je neemt de tijd voor mij. Ik heb geen interesse in mannen die denken dat ze alles zijn. Een man die zijn gevoelens kan tonen heeft wel mijn voorkeur. Natuurlijk moet je er ook van houden om lekker te genieten van het leven. Dat betekend lekker uitgaan wanneer de mogelijkheid er is.

Oudere vrouw zoekt sex en liefde

Dus hou jij van gezelligheid en ben jij ook niet vies van sex? Dan kom ik graag met jouw in contact. Deze oudere vrouw zoekt sex en gezelligheid maar voordat wij daaraan überhaupt gaan beginnen wil ik jouw eerst beter leren kennen.

Deze oudere vrouw zoekt sex en gezelligheid en ik hoop dat in jouw te vinden.

Posted in: Dating

Comments are closed.