Oudere vrouw ontmoeten voor seks

mrt 15, 2014 |

Ik liep op het sportpark en wou eigenlijk wel een oudere vrouw ontmoeten voor seks. Milf neuken was eigenlijk de droom. Alleen was ik absoluut niet opzoek naar de oma’tjes maar meer naar de moedertjes die toch nog wel erg lekker uitzien.

Ik liep wat rond en zag verschillende vrouwen voorbij komen. Het waren toch niet mijn types en/of ze waren te dik of te lelijk.

Tot op een gegeven moment ik een vrouw in de kantine zag zitten die wat zat te drinken. De vrouw had haar benen over elkaar en had een prachtig uiterlijk. Een brunnette met lang haar en op het eerste gezicht een prachtig figuur.

Ik liep op haar af en wou eigenlijk met haar praten. Ik vroeg of ik hier mocht zitten omdat het in de kantine erg druk was. Ze antwoordde al gauw: Ja hoor, natuurlijk! Neem plaats.

Ik nam plaats en begon met haar te praten. Ze bleek een moeder te zijn van een 17 jarige jonge.

Ik was erg geïnteresseerd en merkte dat zij dat ook naar mij toe was. Ik zei dat ik weer naar buiten ging om een voetbalwedstrijden te kijken en ik groette haar vriendelijk.

Ik liep nog niet de deur en ze zei: wacht ik loop met je mee.

We hadden een echte klik en liepen samen het sportpak op. Op een gegeven moment zagen we een bankje waar we op gingen zitten, te kijken naar de wedstrijd.

We hadden heel veel lol en flirtte zo nu en dan ook. Dat merkte zij en blijkbaar vond zij dat absoluut niet erg.

Loop je even mee naar de auto? Ik moet er wat uit pakken. Vroeg zij.

Ik antwoordde en liep mee naar de auto waar erg spannende dingen gebeurde.
Lees volgende keer het vervolg op dit geile seks verhaal.

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.