Lekker diep neuken met een klasgenoot

jan 4, 2014 |

Ik zat in een vol klaslokaal en naast mij zat een vriendin van mij. Niet zomaar een vriendin, maar echt een lekkere vriendin. Ze had een redelijk vol kontje, helaas geen borsten, en erg mooie lange benen. Ze had een mooie kaaklijn waar haar blonde haren overheen gingen. Haar blauwe ogen waren zo prachtig gekleurd dat ik in haar blauwe ogen bleef kijken. Prachtig… Ik zou haar wel is willen doen. Dat betekend dan ook lekker diep neuken. En dat is gebeurd… lees verder.

Maar we zaten in de klas en onze lerares gaf de opdracht om samen te werken met de persoon naast je. Ik keek naast me en tegelijkertijd keek een vriendin van mij, die naast me zat, mij ook aan. Zullen wij samenwerken? Ja antwoordde ik. Ik was een beetje verlegen. Ze was zo knap en bijna onbereikbaar om met haar wat te doen. Ik moest het uit mijn hoofd halen maar mijn gedachte zeiden steeds: Ga haar lekker diep neuken.

We lazen de opdracht en probeerde te begrijpen wat we moesten doen. Na wat gediscussieerd te hebben begrepen we de opdracht en gingen we er aan werken. Achter ons waren onze klasgenoten erg druk waardoor wij elkaar bijna niet konden verstaan. Ik vroeg aan de lerares: Is het een mogelijkheid om in een stille ruimte te werken verderop in de school? De lerares dacht even na en antwoordde toen: Ja dat is goed. Als je maar om half 1 terug bent, want dan gaan wij het bespreken. Ik keek op mijn klok en wij hadden dus ongeveer drie kwartier de tijd om de opdracht te maken.

We liepen samen de klas uit en gingen naar de stille ruimte even iets verderop. Het was er helemaal leeg en er was niemand te bekennen. We zochten een bureau achterin de stille ruimte op. Dit bureau stond tegen de muur dat net verborgen stond achter een staand muurtje van ongeveer 1,50 meter hoog. Een perfecte plek om is lekker haar te nemen dacht ik nog. Lekker diep neuken dacht ik alleen nog maar aan.

Na een kwartier hadden we de opdracht al af. Er zat niks op dan wat met elkaar te praten over koetjes en kalfjes. Na wat gekletst te hebben vroeg begon zij steeds intiemere vragen te stellen. Ben je wel is verder gegaan dan tong zoenen? Ja antwoordde ik verbaasd. En wat heb je dan zoal gedaan? Ik lachte en wist eigenlijk niet wat ik moest antwoorden. Zij zei: Ik ben serieus, hoever ben jij gegaan. Ik zei dat ik wel is gepijpt ben en dat we daarna seks hebben gehad. Oh antwoordde zij. Ken ik dat meisje dan? Nee antwoordde ik. Ze keek om haar heen en legde toen haar hand op mijn been… Ik keek haar aan en werd rood. Ze was zo knap dat had ik eigenlijk niet verwacht.

Ze vroeg: Wil je mij lekker diep neuken?

Ze keek terug en zei: Wil jij mij is lekker diep neuken zoals jij ook dat andere meisje hebt geneukt. Ze was zo to the point dat ik volledig dicht sloeg. Maar haar hand lag niet meer op mijn dijbeen maar ging steeds iets hoger. Ze pakte mij bij het kruis en begon te wrijven. Ik voelde dat mijn pik harder werd en zei tegen haar: Wil je het echt?

Ze antwoordde niet maar begon mij direct te zoenen. Ik zoende terug en ik legde haar op het bureau. We begonnen te voelen aan elkaar en ik voelde dat haar kutje al lekker vochtig was. Ze zei: Kom mij lekker diep neuken.

Ik trok haar broek naar beneden en zij deed mijn broek naar beneden. Ik keek op mijn horloge en we hadden nog maar 5 minuten voordat we weer in de klas moesten zitten. Ik schoof haar stringetje iets opzij zodat ik met mijn pik in haar vagina kon duwen. Ik begon zachtjes te stoten en zij begon gelijk al hard te kreunen. Ik legde mijn hand op haar mond omdat zij erg veel geluid maakte. Ze keek mij aan en de ogen zeiden dat ik haar dieper en harder moest stoten. Ik voelde dat ik al snel moest klaarkomen en begon steeds harder en dieper te stoten. Lekker diep neuken was de opdracht, en dat deed ik dan ook.

Ik kwam lekker klaar in haar kutje en zij zei: Wil je vanmiddag mij nogmaals lekker diep neuken? Ik zei: Bij jouw thuis na schooltijd? Ja antwoordde ze. Ik was helemaal in de zevende hemel. Het was een heerlijk vluggertje.

We pakten onze opdracht en gingen terug naar de klas waar we net deden of er niks was gebeurd.

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.