Hard geneukt in de hotelkamer

jul 16, 2014 |

Dit verhaal is ingezonden door Alex.

Ik ben Alex, 24 jaar en eigenlijk heel me leven al single. Echter wou ik daar graag verandering in laten komen. Ik kwam toevallig op deze website terecht omdat ik mij graag wou aftrekken. Echter door de ervaring van Rich hoef ik dit voortaan nooit meer zelf te doen!

Ik kon niet geloven dat het allemaal zo makkelijk zou gaan. Echter was het inschrijven gratis en heb ik het toch maar geprobeerd. Al snel kreeg ik wat reacties van aantrekkelijke dames van mijn leeftijd.

Na wat gesproken te hebben met verschillende dames koos ik er 1 uit. Ging het echt zo makkelijk dacht ik nog? Laat ik op een anonieme plek afspreken. Nooit geschoten is altijd mis, en het inschrijven is toch gratis dus er kan weinig verkeerd gaan.

Echter kwam tot mijn verbazing mijn date aanlopen. Op de foto zag ze er goed uit maar in het echt al helemaal. Dat was niet normaal. Ik gaf haar een hand en tegelijkertijd pakte me ze direct op mijn mond. Ik zoende haar terug en ging haar betasten. Waar wachten we op? Zullen we gelijk een kamertje boeken?

We liepen naar de receptie en boekten een kamer voor 2.

In de lift aangekomen, begonnen we hevig te zoenen en te strelen. Ik werd helemaal geil en dat merkte ze.

We liepen naar onze kamer… en daar gebeurde het. Het was onbeschrijfelijk lekker en direct to thé point. Geen gezeur, gewoon een heerlijke seksdate.

Richard echt bedankt voor het delen van deze unieke ervaring, ik kan het echt werkelijk waar iedereen aanraden!

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.