Geile buurvrouw beffen en gepijpt worden

dec 29, 2013 |

Ik heb nog nooit zo’n geweldige seks ervaring gehad… Ik wil deze seks ervaring dan ook met jullie delen. Het is alweer een week geleden maar ik geniet er nog echt van. Tijdens de koude wintermaand is het allemaal gebeurd. Het begon op een rustig avondje voor de TV… En oja, het gaat over mijn geile buurvrouw.

Ik zapte wat zenders af maar ik kreeg helaas geen leuke programma’s te zien. Het was een uurtje of half negen s’avonds en het was al erg donker buiten. Ik wou nog niet bed want dan zou ik toch niet kunnen slapen. Ik ging nog even wat gamen en om 10.15 hoorde ik de deurbel gaan. Ik keek verbaasd en wat schuchter liep ik naar de voordeur. Hmm, dat lijkt me geile buurvrouw wel. Is ze haar huissleutel vergeten? Dacht ik nog toen ik de deur opendeed. Goedenavond zei ik tegen mijn geile buurvrouw. Ze groette terug en vroeg of mijn ouders thuis waren. Nee zei ik hoofdschuddend. Ze keek om en keek mij daarna weer aan.

Mag ik even binnen komen vroeg de geile buurvrouw. Ja natuurlijk zei ik.

De geile buurvrouw paste op mij toen ik 5 jaar was, nu alweer 20 jaar geleden. Toen der tijd kon ik mij al herinneren dat ik haar een hele mooi vrouw vond. Haar rondingen waar abnormaal mooi en dan is er nog niks gezegd over haar volle rode lippen.

Ze kwam binnen en ik liep achter haar aan. Ze had een kort rokje aan met een blouse erover heen. Prachtig, want haar vormen kwamen er weer erg lekker uit… Ze stopte in de gang en vroeg waar de slaapkamer was. Ik fronsde mijn wenkbrauwen en zei boven, net als bij jouw. Kan je die even laten zien vroeg de geile buurvrouw. Ik zei, Ja dat kan… maar wat is er dan vroeg ik. Laat ik je zo wel weten zei de buurvrouw. Ik wees naar de trap en ze ging mij voor. De buurvrouw liep de trap op en ik volgde haar. Ik keek naar boven en wat ik toen zag wou ik in eerste instantie niet zien. Ik schrok en verstijfde toen ik op de trap stond. Ze keek over haar schouder mij aan en lachte: kom nou maar.

Ik volgde haar en de buurvrouw liep de slaapkamer in. Ze ging op bed liggen en zij zei: het moet snel gebeuren. Ze pakte mij bij mijn shirt en begon mij hevig te zoenen. Dit duurde wel 10 minuten totdat ik haar hand over mijn stijve pik voelde. Ik ging met mijn hand onder haar rokje en begon haar clitoris te stimuleren. Ze kreunde zachtjes en tegelijkertijd duwde zij mijn hoofd richting haar borsten. Ik begon haar tepels te likken. Langzamerhand ging ik naar haar clitoris en begon haar met mijn tong te betasten. Ze pakte bij mijn haren en begon steeds harder te kreunen. Ik likte haar clitoris en begon haar tegelijkertijd te vingeren. Ze werd al heel erg snel natter en natter. Ik voelde al vrij snel dat ze ging klaarkomen… Ze was erg geil en dat was te merken aan alles. Ze begon te zweten, te kreunen en steeds natter te worden. Wat was dat heerlijk. Ze fluisterde: Ga door… ga door… Ik begon haar steeds sneller te vingeren en voelde dat ze ging klaarkomen. Alle spieren in haar lichaam spanden zich aan en ze kreunde. Na 30 seconden werd het kreunen minder en was ze drijfnat. Ze kwam klaar terwijl ik haar befde en vingerde.

Maar dat was nog niet alles… Ik keek naar boven en lachte naar haar. Ze lachte terug en zei: nu ben jij aan de beurt. Ik ging staan en zij zat op het rand van het bed. Ze begon me te strelen en voelde tegelijkertijd met haar andere hand mijn ballen. Langzamerhand ging haar hoofd naar mijn stijve piemel en ze begon hem te likken en te strelen. Uiteindelijk stopte ze mijn piemel in haar mond en begon mij rustig te pijpen. Na 5 minuten rustig aan te hebben gedaan begon zij tijdens het pijpen mij ook af te trekken. Deze combinatie was overheerlijk en dit zou niet meer lang duren voordat ik zou klaarkomen. Ik zei: Heerlijk schatje, je doet het goed. Ze lachte en ging door. Ik zei: Ik kom zometeen klaar. Ze antwoordde: Kom maar lekker in mijn mondje klaar. Het duurde nog 2 minuten voordat ik het voelde opkomen. Ik zei tegen haar ik kom. De buurvrouw ging mij sneller pijpen en dit zorgde ervoor dat het gevoel steeds heviger werd. Ik voelde het komen en sloot mijn ogen… Aaaaaaah, ik keek haar aan en zag haar rode lippen om mijn piemel zitten. Ik stootte nog wat na en plofte daarna op bed. Ik hoorde haar het doorslikken en kwam toen naast mij liggen. Het was genieten zei de geile buurvrouw tegen mij. Ik knikte voldaan en sloot mijn ogen.

En daar ging mijn geile buurvrouw

Na een half uur werd ik naakt wakker en ik hoorde dat de geile buurvrouw de voordeur achter zich dichttrok. Ze was er blijkbaar tussenuit geslopen zonder wat te zeggen… Ze liet mij achter met een fantastische seks ervaring :$

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.