Collega neuken onder werktijd

nov 6, 2013 |

Geile collega neukenWauw… dat is het eerste woord dat bij mij opkwam toen ik mijn collega voor het eerst zag. Geen haar op mijn hoofd die dacht dat ik kans maakte om met haar te daten. Ik kon daar alleen maar dromen…

Maar mijn droom werd werkelijkheid!

We zijn BIJNA betrapt toen ik haar doggy neukte… maar ik ga te snel. Lees snel verder hoe het allemaal begon. Wil je liever alle stiekem gemaakte foto’s bekijken? Klik hieronder op de button

Collega naaktfoto's

 

 

 De werkdag begon zoals altijd…

Op een drukke werkdag waar de telefoontjes, mailtjes en vragen maar niet weten van ophouden denk ik wel is aan mijn collega die altijd zo goed gekleed is. Deze collega is blond, draagt een moderne bril en heeft een prachtig figuur en gezichtje. Haar oorbellen zorgen voor extra glinsteringen in haar gezicht. Ze is onweerstaanbaar knap. Om jullie mee te laten genieten heb ik deze foto van Facebook afgeplukt.Collega neuken

 

Toch lijkt het wel dat ik een sjans met haar heb. We kijken elkaar steeds aan en heb zelfs 1x gemerkt dat ze rood werd en verlegen. Toch een goed teken dacht ik? Maar zij is zo onweerstaanbaar lekker dat het eigenlijk niet kan dat ze mij ook zo leuk zou vinden.

Op een donkere maandagmorgen is op ons kantoor het een standaard ritueel om om 11uur koffie te drinken. Toch was deze donkere maandagmorgen niet zomaar een maandag morgen. Al mijn collega’s, behalve die lekkere collega, zaten in de buitendienst. Ik was dus helemaal alleen met deze bloedmooie zakelijke vrouw. Ik dacht bij mezelf: Nu is mijn kans om met haar 1 op 1 te praten en te zorgen dat we dichter bij elkaar komen. Ik liep naar haar bureau en vroeg haar mee naar de koffie ruimte. Haar mondhoeken gingen omhoog en haar witte prachtige gebit kwam tevoorschijn. Ze had een knotje in. Ach ach ach, dacht ik bij mezelf. Wat ziet zij er overheerlijk uit. Ze lachte en zij: Ik kom eraan, even dit mailtje afschrijven.

Ik ging alvast naar de koffie ruimte en keek nog een keer de spiegel in of mijn stropdas en mijn haar nog goed zaten. Ik frutselde wat aan mijn haar en toen hoorde ik: “So so, doe je dat voor mij?”. Daar stond ze, achter mij. Te begluren en ik wist niet wat ik met haar opmerking aan moest. Ik zei maar snel: Nee hoor, heb zo een zakelijke afspraak met een goeie klant van mij”. Ze lachte het weg en nam plaats aan de tafel. Met haar knieën over elkaar vroeg ik haar: “Zwart, melk of suiker? Ze antwoordde: Zwart met een beetje suiker. Ik maakte haar koffie en zette het voor haar neer. “So een lekker bakkie koffie”.

Seks op de werkvloer

Na een half uur gepraat te hebben over werk vroeg ze ineens of ik een vriendin had. Ik zei: Nee ben vrijgezel. Hoe zit het eigenlijk met jouw? Vroeg ik gelijk erachter aan. Ze keek mij aan en toen was het even stil. Nee, ik ben ook vrijgezel zei ze tegen mij. We praten nog even door over onze oude liefdes en krijg het gevoel dat ze mij echt leuk begint te vinden. Ik hoef natuurlijk te twijfelen of ik haar leuk vind want tegen deze collega kon niemand tegen op.

Na het wat intieme onderwerpen te hebben besproken haalde zij haar benen langs mijn benen. Ze keek mij niet aan maar het kon niemand anders zijn. Ik deed niks en keek haar alleen maar aan. Ze bleef maar doorgaan en ze kijk mij nog steeds niet aan. Ik probeerde met haar oog contact te krijgen maar tevergeefs. Ik wist niet wat ik moest doen. Ik denk ik moet nu wat doen als ik wat van haar wil.

Ze bloosde en keek mij uiteindelijk aan. Je blik, je houding, alles maakt mij geil zei ze tegen mij. Ik stond perplex en voelde dat haar hand onder de tafel naar mijn broek ging. Ze was maar op 1 ding uit. Ze wou sex.

Ik zei kom maar ff mee naar achter. Ik keek de gang in en zag niemand staan. Ik pakte haar hand en liep versneld naar een hokje achter in het gebouw. Er stond een tafel, wat kasten en onwijs veel troep. Ik sloot de deur achter ons en we begonnen hevig te zoenen. We ontkleden elkaar en tegelijkertijd kon ik niet van haar lichaam af blijven. Ik haalde mijn hand onder haar rokje door en voelde dat ze een natte poes had.

Klaarkomen “Hi Schatje, ben je opzoek naar een leuke avond? Ikke wel maar heb nog niemand gevonden 🙁 Ik hoop dat jij tijd hebt. Let me know! Xx

button (3)

Ik legde haar op de tafel. Ze begon mij af te trekken en ik begon haar te vingeren. Ze kreunde maar ik zei dat ze het niet te hard moest doen. Dat probeer ik zei ze. Maar telkens als ik haar clitoris aanraakte kwam er weer een flinke kreun. Het maakte me zo geil dat ik mijn broek omlaag deed. Ik trok haar string uit en drukte mijn piemel in haar vagina. Ze was wat strak maar doordat ze zo nat was gleed hij zo naar binnen. Ik begon te stoten. Ik keek haar aan en zag dat ze haar ogen dicht had. Ze genoot zichtbar. Ik keek op mijn horloge en zag dat ik nog 5 minuten had. Ik stootte haar harder en harder. Ik zat aan der tieten en ze vond het maar al te geil. Ik voelde het komen en haalde mijn pik uit haar natte kut. Ik zei trek me af. Ze trok me af en zag het sperma over haar buik heen gaan.

Ik kleedde mij snel weer aan want mijn klant zou elk moment arriveren. Ik gaf mijn collega nog een 1 lange zoen en zei dat dit wel voor herhaling vatbaar was. Ze lachte en zei: “Ik sta altijd voor je klaar”.

VlindertjeFuck relatie
Relatie please?!
F*ckmenowVrouw zoekt minnaar
PAK ME
OnenightstandVolle tieten
hmm, ik wil je
Ouwefiets1962Sexverhaal dikke vrouw
Wil je wat leren?
Anniek1988Dikke vrouw
Neuk mij

Posted in: Opwindende sex verhalen

Comments are closed.